60-contact-header.webp

Onze Werkwijze

Het ideale interieur ziet er voor iedereen anders uit. Wat ons drijft? Onze klanten ondersteunen in het creëren van het perfecte interieur, dat volledig is afgestemd op hun wensen, eisen en smaak. Een interieur dat de woon- of werkomgeving tot leven brengt. Dat is al ruim veertig jaar onze specialiteit.

Vanuit onze inspirerende winkel in Boxmeer leveren we het meest complete assortiment vloeren, raamdecoratie, meubelstoffering, wandbekleding en buitenzonwering. Met dit ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van onze medewerkers, geven we iedere woning en elke werkplek de gewenste sfeer. Ook kun je bij ons terecht voor interieuradvies en interieurvoorstellen. Wij zijn sfeermakers bij uitstek.

We helpen je van idee tot uitvoering; van meten tot monteren. Hoe doen we dat? We kijken eerst samen wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor komen we graag bij je thuis kijken.

We meten alles voor je op zodat er in de uitvoering niks mis kan gaan. Wij geven je advies maar jij bepaalt. En als je een keuze hebt gemaakt, kun je met een gerust hart achteroverleunen. Degene die meet, komt namelijk ook monteren; we regelen alles in eigen beheer, zonder tussenkomst van derden.