20% Korting op vloeren

EEN DEGELIJKE VLOER 
VOOR AL JOUW WOONWENSEN

Als je het hebt over het hart van je huis, dan zijn dat de vloeren. Ze moeten jaren mee gaan, dus degelijk zijn, maar bepalen ook heel sterk de sfeer in de ruimte waar ze liggen. Met deze aankoop neem je dus een belangrijke beslissing. Bij Voor Verf & Wonen ben je bij de specialist. PVC is slijtvast, hygiënisch en in elk denkbare uitvoering verkrijgbaar. Ideaal voor een gezin met kinderen en huisdieren, die met vuile voeten door het huis lopen. 

Wil je wat warms aan je voeten? Dan is vloerbedekking of een mooi karpet natuurlijk ook heerlijk. Dit is het moment om hier een beslissing over te nemen want t/m 18 november 2023 profiteer je bij Van Verf & Wonen van een korting van 20% op vloeren. Vraag naar de voorwaarden.

GEEN STRESS 
ALS WIJ DE VLOER LEGGEN

Zo’n nieuwe vloer zal natuurlijk fantastisch staan in jouw woning. Maar dan moet deze nog wel eerst gelegd worden. We snappen heel goed dat je daar nou juist niet op zit te wachten. Laat het leggen dus gewoon aan ons over! Je kunt rekenen op de jarenlange ervaring van onze experts. De vakmannen van Voor Verf & Wonen zorgen ervoor dat het leggen uiterst deskundig gebeurd zodat jij uiteindelijk alleen maar zorgeloos hoeft te genieten van je nieuwe aanwinst. 

We heten je welkom
Bij Bos voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Bos voor Verf & Wonen
Elzenstraat 58|5831 LK Boxmeer
Telefoon 0485-573287|E-mail info@bosvoorverfenwonen.nl
Maandag
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 16.00
Routebeschrijving